Within Temptation

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.
Elements

Within Temptation, de band rond frontvrouw Sharon den Adel, bestaat vijftien jaar. Reden voor een feest! En dat komt er, in de vorm van een spectaculair concert op 13 november in het Sportpaleis.

De jubileumshow krijgt de naam ‘Elements’ mee en moet de grootste happening worden in de geschiedenis van Within Temptation. De titel staat voor wat de muziek en liveshows van de band kenmerken: het melodieuze, heldere stemgeluid van zangeres Sharon den Adel, de stevige gitaarriffs, de orkestrale en Keltische invloeden en de onverwachte muzikale samenwerkingen.

Sinds de release van hun eerste album ‘Enter’ in 1997 gaat het hard voor Within Temptation. De band sleept gouden en platina albums binnen en verkoopt wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren. Daarnaast regent het prestigieuze awards in binnen- én buitenland en staat de band steevast voor uitverkochte zalen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. In vijftien jaar tijd groeit de formatie rond frontvrouw Sharon den Adel uit tot de meest succesvolle Nederlandse rockband in het buitenland.

Live staat Within Temptation bekend om zijn energieke performance en visueel spektakel met indrukwekkende decors, vuurwerk en filmbeelden. Die elementen komen uiteraard aan bod tijdens de jubileumshow in Antwerpen op 13 november. Bovendien maken diverse gastartiesten hun opwachting en wordt de band begeleid door het befaamde Il Novecento Orchestra.

Dit concert is een coproductie tussen Live Nation en AT.

Kaarten kosten 40, 44 en 49 euro, inclusief servicekosten.

"Within Temptation" werd georganiseerd door Live Nation Belgium

Kalender

Antwerps Sportpaleis

di 13-11-12 / 20:30