Top Gear Live

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

update 21/02/13
Tweede show om 20.00 uur

Voor het eerst in België

Na een wereldtournee van vier jaar doet de immens populaire theatershow van het bekroonde tv-automagazine eindelijk België aan. Top Gear Live komt naar Antwerpen!

‘s Werelds grootste theatershow vol spectaculaire stunts, flitsende sportwagens en absurde autocreaties is op 28 april 2013 te zien in het Sportpaleis. Uiteraard zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May en de mysterieuze racepiloot The Stig ook van de partij.

Een niet te missen show voor alle autofans

De theatershow is gebaseerd op het populaire televisieprogramma Top Gear en deed in alle uithoeken van de wereld al de grootste zalen volstromen.

Natuurlijk beroemt ook Top Gear Live zich op een stevige portie spannende stunts, afgewisseld met adembenemende crashes en zinderend spektakel, getunede wagens en de onnavolgbare Top Gear-humor.

Tijdens de gloednieuwe show geven de drie Top Gear-presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May het beste van zichzelf. Het publiek krijgt een knap staaltje rijvaardigheid, spectaculaire stunts en knallende special effects te zien.

Over de hele wereld konden al zo’n 1,5 miljoen fans van het fenomeen Top Gear Live proeven. Elk jaar zijn 135 trucks, 3 schepen, 1 vrachtvliegtuig, 94 auto’s en meer dan 150 bandensets nodig om de hele show tot een goed einde te brengen.

Kaarten van 40 tot 99 euro.

Dit is een Engelstalige show.

Top Gear Live is een coproductie van BBC Worldwide en Brands Events UK.

"Top Gear Live" werd georganiseerd door Gracia Live

Kalender

Antwerps Sportpaleis

zo 28-04-13 / 16:00

Antwerps Sportpaleis

zo 28-04-13 / 20:00