Studio 54

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

The Biggest Disco Party In The World

Voor de elfde keer wordt in het Sportpaleis een eerbetoon gebracht aan de meest legendarische discotheek uit de geschiedenis: de Studio 54 in New York, op het eind van de jaren zeventig het epicentrum van de disco.

Onder leiding van Steve Rubell groeide de New Yorkse discotheek uit tot dé uitgaansgelegenheid van dat moment, waar iedereen die het geluk had binnen te mogen zich kon onderdompelen in een droomwereld van glans en glitter.

Eén keer per jaar organiseert Independent Concerts in het Sportpaleis een groots discofeest dat aanvangt om 21.00 uur en duurt tot 7.00 uur ‘s morgens. Tientallen limousines komen die nacht aan- en afrijden voor het unieke rodelopergevoel. Het monumentale Sportpaleis wordt omgetoverd tot de grootste discotempel ter wereld met mega licht- en klankspektakel, speciale effecten, uitbundig entertainment en VIP-arrangementen die u niet voor mogelijk acht. Met dragqueens, gogodansers, imitatoren en onvervalste discogrootheden.

Gold Ticket
Wie erbij wil zijn en wil proeven van de unieke sfeer van Studio 54 zoals het was in de beroemde club in New York en zoals het voortleeft in Antwerpen, betaalt 40,50 euro voor een Gold Ticket (exclusief servicekosten).

Platinum VIP Ticket
Een Platinum VIP Ticket kost 360 euro (exclusief servicekosten), maar dat is meteen geldig voor vier personen en is inclusief gratis parkeerplaats, shuttle service van VIP-parking naar Sportpaleis, aparte VIP-toegang en -vestiaire, toegang tot het VIP-platform en 1 gratis fles champagne.

Klik hier om een Platinum VIP Ticket te bestellen

Diamond Box
Voor gezelschappen vanaf 15 personen is de Diamond Box-formule mogelijk. Dit is een VIP-arrangement met een aparte salon met uitstekend zicht op de show en het feestgewoel. Voor meer informatie en Diamond Box-bestellingen kunt u terecht bij Yolande Helsen: yolande@independent-concerts.com.

Toegang onder de 18 jaar verboden.
Dresscode: Glitter, Glamour, Dressed-up – No jeans!
Gratis openbaar vervoer De Lijn.

"Studio 54" werd georganiseerd door Independent Concerts

Kalender

Antwerps Sportpaleis

za 22-09-12 / 21:00