Afficher ce site en français | View this website in English

One Direction

Dit evenement is afgelopen.

PRAKTISCHE AFSPRAKEN VOOR OUDERS EN FANS

Het heeft niet veel zin om vroeg naar het Sportpaleis af te zakken. Alle plaatsen, ook die op het middenplein, zijn namelijk genummerd en dus voorbehouden voor de kaarthouder!

De fans mogen NIET postvatten voor de toegangsdeuren van de zaal! De bezoekers moeten zich met hun ticket aanmelden aan het hek uiterst links van de Lotto Arena, de zaal naast het Sportpaleis. Zij schuiven aan in een circuit naar het Sportpaleis toe.

Ouders die hun kinderen naar het Sportpaleis brengen en weer wegrijden en na afloop van het concert weer naar de zaal komen om de kinderen op te halen, moeten volgende richtlijnen respecteren:

Kiss & Ride – BRENGEN

  • Het brengen en wegrijden (Kiss & Ride) kan vóór het concert gebeuren aan de bushaltestrook onder het viaduct (tussen Lotto Arena en Q8-tankstation) > PUNT A op het plan.
  • De concertbezoekers kunnen alleen op vertoon van hun ticket voorbij het toegangshek links van de Lotto Arena > PUNT B op het plan. Ouders en andere personen die niet in het bezit zijn van een ticket kunnen niet voorbij dit hek.

Kiss & Ride – HALEN (vanaf 22.00 uur)

  • Na het concert situeert de Kiss & Ride-zone zich onder het viaduct. Auto’s moeten oprijden via de Slachthuislaan en slaan de weg rechts vlak voor de Aldi-winkel in > PUNT C op het plan. De Kiss & Ride bevindt zich op punt D op het plan. De wachtende auto’s kunnen gratis parkeren op punt E. Na het concert wordt een vlotte circulatie van het Kiss & Ride-verkeer mogelijk gemaakt en wordt weer weggereden via de weg richting Aldi, punt C, waar rechts afgedraaid moet worden vooraleer men een eind verder weer kan keren.
  • Spreek duidelijk af om na afloop van het concert terug te keren naar de aanschuifzone onder het viaduct! Dus NIET naar de plaats waar men voor de start van het concert uit de auto is gestapt!

Andere afspraken

  • Breng geen spandoeken, borden, affiches, ballonnen en dergelijke mee naar de zaal. Wie dat wel doet, zal deze spullen moeten afgeven aan de security!
  • Het is verboden om de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke aftasting. Alleen wegwerpcamera’s zonder flits en gsm’s uitgerust met een fotofunctie worden gedoogd.

update 08/01/13
Support act: Camryn
www.camrynmusic.com[external]


UITVERKOCHTWACHTLIJST GEOPEND

Amper 11 minuten duurde het vooraleer alle tickets voor dit concert verkocht waren. Een wachtlijst werd geopend. Het is steeds zinvol om te registreren op deze lijst. Komen er tickets vrij doordat reserveringen onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst[external]

Belangrijk! Koop geen kaarten via doorverkoopkanalen op het internet. Door woekeraars aangeboden kaarten kunnen ongeldig worden gemaakt. Meer info: www.ilovemyticket.com[external].


Met de Sportpaleis Express naar dit concert

Voor elk evenement in het Sportpaleis wordt busvervoer aangeboden. De Sportpaleis Express is beslist ook voor de fans van One Direction een aanrader. Klik hier voor meer info. Klik op de busbutton hiernaast om busvervoer te reserveren.

Take Me Home Tour

Met meer dan 12 miljoen verkochte platen in amper één jaar tijd is One Direction ‘s werelds grootste popgroep van het moment. De supersterren ondernemen in april en mei 2013 een Europese tournee en doen daarbij op woensdag 1 mei Antwerpen aan.

De vijf jongens raakten bekend nadat ze als derde eindigden in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor, waar Simon Cowell ze bij mekaar bracht als groep. Hun debuutsingle ‘What Makes You Beautiful’ werd genoteerd als sterkste stijgende single van 2011 in de Britse popcharts en ook hun nieuwe nummers scoren enorm goed. Met ‘Gotta Be You’ hebben ze zelfs records van Coldplay, The Beatles en de Spice Girls verbroken. Hun nieuwste single ‘Live While We’re Young’ kwam eind september uit en is de eerste plaat van hun tweede album ‘Take me home’, dat vrijdag 9 november in de rekken ligt.

Kaarten kosten 40, 46 en 50 euro, inclusief servicekosten.

Voor de allergrootste 1D fans zijn er ook Hot Ticket Packages beschikbaar! Een dergelijk pakket geeft recht op een toegangsticket met één van de beste plaatsen in de zaal, een exclusief One Direction-geschenk en een unieke ‘tour laminate’. Een ‘Hot Ticket Package’ kost 153 euro, inclusief servicekosten, en is alleen online te reserveren.

Kalender

wo 01.05.2013

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"One Direction" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium