Justin Bieber Believe Tour

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

PRAKTISCHE AFSPRAKEN VOOR OUDERS EN FANS

Voor de beide concerten van Justin Bieber in het Sportpaleis mogen de fans NIET postvatten voor de toegangsdeuren van de zaal! De bezoekers moeten zich met hun ticket aanmelden aan het hek uiterst links van de Lotto Arena, de zaal naast het Sportpaleis. Zij schuiven aan in een circuit naar het Sportpaleis toe.

Ouders die hun kinderen naar het Sportpaleis brengen en weer wegrijden en na afloop van het concert weer naar de zaal komen om de kinderen op te halen, moeten volgende richtlijnen respecteren:

Kiss & Ride – BRENGEN

  • Het brengen en wegrijden (Kiss & Ride) kan vóór het concert gebeuren aan de bushaltestrook onder het viaduct (tussen Lotto Arena en Q8-tankstation) > PUNT A op het plan.
  • De concertbezoekers kunnen alleen op vertoon van hun ticket voorbij het toegangshek links van de Lotto Arena > PUNT B op het plan. Ouders en andere personen die niet in het bezit zijn van een ticket kunnen niet voorbij dit hek.

Kiss & Ride – HALEN (vanaf 22.00 uur)

  • Na het concert situeert de Kiss & Ride-zone zich onder het viaduct. Auto’s moeten oprijden via de Slachthuislaan en slaan de weg rechts vlak voor de Aldi-winkel in > PUNT C op het plan. De Kiss & Ride bevindt zich op punt D op het plan. De wachtende auto’s kunnen gratis parkeren op punt E. Na het concert wordt een vlotte circulatie van het Kiss & Ride-verkeer mogelijk gemaakt en wordt weer weggereden via de weg richting Aldi, punt C, waar rechts afgedraaid moet worden vooraleer men een eind verder weer kan keren.
  • Spreek duidelijk af om na afloop van het concert terug te keren naar de aanschuifzone onder het viaduct! Dus NIET naar de plaats waar men voor de start van het concert uit de auto is gestapt!

Andere afspraken

  • Breng geen spandoeken, borden, affiches, ballonnen en dergelijke mee naar de zaal. Wie dat wel doet, zal deze spullen moeten afgeven aan de security!
  • Het is verboden om de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke aftasting. Alleen wegwerpcamera’s zonder flits en gsm’s uitgerust met een fotofunctie worden gedoogd.

Volg het verhaal van de Justin Bieberconcerten op Storify


update 05/04/13
3M8S vervangt Carly Rae Jepsen als support

Tot haar grote spijt kan Carly Rae Jepsen er niet bij zijn tijdens de optredens van Justin Bieber op 10 en 11 april in het Sportpaleis. Gelukkig heeft Justin Bieber voor zijn Belgische concerten een waardige vervanger uitgekozen. Niemand minder dan de populaire Belgische boysband 3M8S zal het voorprogramma verzorgen voor beide concerten.

Van bij de start is het drietal 3M8S een opmerkelijke boysband. Airplay vanaf minuut één op de nationale hitradio’s, meisjesharten die sneller slaan, persmensen die in de rij staan om de meest actuele story te aanhoren én buitenlandse interesse. Vanuit alle windstreken duiken vragen van release van muziek, showcases en tv-performances op en de populaire ‘three mates’ maken zich klaar voor een tournee in Australië. En nu zijn ze ook uitgekozen door niemand minder dan wereldster Justin Bieber voor de ‘warming up’ van het Sportpaleis.

3M8S bestaat uit Kevin Kayirangwa, Dean Delanoit en Dennis Deneyer, 3 finalisten uit het populaire tv-programma Idool, Kevin (winnaar 2011), Dean (winnaar 2007) en Dennis (5de plaats in 2011). Alle 3 hebben ze een succesvolle solocarrière, maar toch besloten ze om samen de band 3M8S op te starten. Al snel brak de band door met hits als ‘Before Summer’s Gone’, waarmee ze wekenlang nummer 1 stonden, ‘Back In September’, ‘Lovestoned’ (cover Justin Timberlake) en ‘Don’t You Worry Child’ (akoestische versie van Swedish House Mafia). Hun debuutalbum ‘Growing Up Public’ behaalde na 1 week goud (20.000 verkochte exemplaren).

Kom dus zeker op tijd om naast Justin Bieber ook 3M8S aan het werk te zien!

Voor het concert van 11 april zijn er nog enkele tickets beschikbaar!

3M8S op Facebook


update 01/10/12

Extra concert op 11 april
Concert 10 april uitverkocht

De ‘Bieber Fever’ bereikt ook ons land: het concert van Justin Bieber op 10 april 2013 in het Sportpaleis is al maanden op voorhand uitverkocht. Maar nu is er goed nieuws voor de fans die geen ticket konden bemachtigen. Omdat de vraag naar tickets blijft aanhouden, voegt Justin Bieber een tweede concert toe! Donderdag 11 april speelt hij een extra concert in het Sportpaleis.

Justin Bieber trapte zijn wereldtournee af in Glendale voor een uitzinnige menigte. Nog tot eind januari trekt hij met zijn Believe Tour door de Verenigde Staten. In februari komt hij naar Europa en in de paasvakantie houdt hij twee dagen op rij halt in het Sportpaleis!


De populariteit van Justin Bieber kent geen grenzen. Drie jaar na de uitbraak van ‘Bieberfever’, tegenwoordig ook de naam van zijn officiële fanclub, kunnen we spreken van een ware ‘Bieber-epidemie’. Het 18-jarige Canadese idool scoort hit na hit en breekt record na record. Met zijn muziek en via sociale media veroverde hij al bijna 23 miljoen jonge harten. Het concert dat hij vorig jaar in het Sportpaleis gaf, was razendsnel uitverkocht.

Op 19 juni 2012 verscheen Biebers nieuwste album ‘Believe’. In de twee weken ervoor legde hij met z’n team ruim 25.000 km af om het album in zeven Europese landen te promoten. Overal waar Justin kwam werd hij toegejuicht door een grote menigte hysterische Bieberfans. ‘‘Believe’ is het derde studioalbum van Justin Bieber. Op 23 maart verscheen de eerste single ‘Boyfriend’, die werd gevolgd door ‘Die In Your Arms’, ‘Turn To You’, ‘Right Here’ en ‘As Long As You Love Me’. Op het album staan onder meer duetten met Drake, Nicki Minaj en Big Sean.

Bieber is de eerste soloartiest die voor zijn achttiende verjaardag drie nummer 1-platen in de Billboard album chart had. Dat Bieber zijn eigen records blijft breken, blijkt uit de stormloop op tickets voor zijn Believe Tour-concerten in Amerika. Alle 48 geplande concerten waren daar binnen enkele uren uitverkocht. De twee shows die Bieber in Madison Square Garden in New York (capaciteit 20.000 personen) zal geven, waren zelfs binnen de 30 seconden uitverkocht.

Ticketprijzen

Zitplaatsen:
85 euro – zijplaatsen tribune(golden circle)
65 euro – zitplaatsen frontale tribune + achterste rijen zijtribune
55 euro – zitplaatsen balkon

Staanplaatsen:
55 euro – staanplaatsen middenplein
48 euro – staanplaatsen 1e ring
38 euro – staanplaatsen 2e ring

Meer informatie: www.teleticketservice.com/tts/nl/help

Maximum 8 kaarten per bestelling.


JUSTIN BIEBER VIP MEET & GREET EXPERIENCE

425 euro

• 1 eersterangsticket in de golden circle op de eerste 5 rijen
• 1 exclusieve meet & greet met Justin Bieber
• 1 gesigneerde vinylplaat van Justin Biebers nieuwe album ‘Believe’
• Exclusieve Justin Bieber merchandise
• 1 Justin Bieber gift bag (exclusief samengesteld voor de VIP-pakket kopers)
• 1 Justin Bieber souvenir tour programme of fotoboek
• 1 limited edition Justin Bieber VIP-tourpasje & bijbehorend neklint
• 1 souvenir Justin Bieber concertticket

Bij aankoop van je VIP-pakket ontvang je een voucher. Op vertoon van je voucher en identiteitskaart kan je je VIP-pakket en concertticket afhalen aan de ingang die vermeld staat in de informatiemail die je ontving.

Check-in VIP Meet & Greet Experience: 16:45 – 17:15

Bestellen kan via de gewone ticketlink


THE DIAMOND VIP PACKAGE

225 euro

• 1 eersterangsticket in de golden circle op de eerste 20 rijen
• Exclusieve Justin Bieber merchandise
• 1 Justin Bieber gift bag (exclusief samengesteld voor de VIP-pakket kopers)
• 1 Justin Bieber souvenir tour programme of fotoboek
• 1 limited edition Justin Bieber VIP-tourpasje & bijbehorend neklint
• 1 souvenir Justin Bieber concertticket

Bij aankoop van je VIP-pakket ontvang je een voucher. Op vertoon van je voucher en identiteitskaart kan je je VIP-pakket en concertticket afhalen aan de ingang die vermeld staat in de informatiemail die je ontving.

Check-in VIP Diamond Package: 18:30-20:30

Bestellen kan via de gewone ticketlink

"Justin Bieber - Believe Tour" werd georganiseerd door Greenhouse Talent

Kalender

Antwerps Sportpaleis

wo 10-04-13 / 20:00

Antwerps Sportpaleis

do 11-04-13 / 20:00