Hooverphonic with orchestra

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Was 2011 voor Hooverphonic hét jaar van de grote terugkeer, dan wordt 2012 ongetwijfeld het jaar dat hun grootste droom in vervulling gaat!

Met een indrukwekkend palmares aan hits op zak uit hun 15-jarige carrière voelde de groep dat de tijd eindelijk rijp is om de songs ten uitvoering te brengen zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren: samen met een groot symfonisch orkest.

Begin maart en eind april speelt de band rond Alex Callier maar liefst zes keer (!) in de Antwerpse Elisabethzaal samen met een voltallig symfonisch orkest. Dat de fans helemaal gewonnen zijn voor het concept ‘Hooverphonic with Orchestra’ mag wel duidelijk zijn: op een mum van tijd waren de zes concerten stuk voor stuk uitverkocht!

Gelijktijdig met de concerten brengt de groep het album ‘Hooverphonic with Orchestra’ uit. Voor de opnames trok de groep samen met het symfonisch orkest de studio in en het resultaat is werkelijk verbluffend! Het album telt 17 songs, waaronder hun allergrootste hits én de gloednieuwe single ‘Happiness’ die alvast de nationale radiogolven aan het veroveren is. De cd ligt in de winkel vanaf 9 maart.

Maar dit alles is nog niet genoeg voor Alex, Noémie & Raymond! Want na zes volle Elisabethzalen en het bijbehorende conceptalbum volgt in het najaar de kers op de taart van hun topjaar: op vrijdag 26 oktober nodigen ze het orkest – dat ondertussen trouwens al 62 muzikanten telt – uit in het Sportpaleis! Ongetwijfeld zullen ze na zes Elisabethzalen ook het Sportpaleis weten in te palmen met de unieke symfonische uitvoeringen van hun vele hits.

Een niet te missen concert voor wie de grandeur van Hooverphonics talrijke studio-opnames tot leven wil zien komen met de hulp van een 62-koppig orkest.

Kaarten kosten 35, 40 en 45 euro.

"Hooverphonic with orchestra" werd georganiseerd door Greenhouse Talent

Kalender

Antwerps Sportpaleis

vr 26-10-12 / 20:30