Chris Brown

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Support act: DJ NOISE P (van 19.00 tot 20.00 uur)

http://nphatflavor.podomatic.com/
http://www.noise-p.be
http://www.myspace.com/pnoisep


R&b- en hiphopfans krijgen op 5 december eindelijk de kans om Chris Brown in het Sportpaleis aan het werk te zien. Hij komt er zijn vijfde cd ‘Fortune’ samen met zijn grootste hits presenteren.

Chris Brown kreeg de soulmuziek met de paplepel ingegeven en zou zich van kindsbeen af ontpoppen tot een veelzijdige entertainer. Naast songwriter en rapper is hij ook succesvol als danser en acteur.

Brown brak op zestienjarige leeftijd door in de wereld van de r&b en hiphop met de release van ‘Chris Brown’, die op nummer 2 in de Billboard 200 binnenkwam. Zijn debuutsingle ‘Run It!’ haalde moeiteloos de eerste plaats van de Billboard Hot 100. In amper 7 jaar tijd bracht hij als soloartiest 5 cd’s en 28 singles uit. Daarnaast vertolkte hij een gastrol op singles van onder anderen Bow Wow, Lil Mama, Nas, T-Pain, Ace hood, New Boyz, Pitbull, Fat Joe, Rihanna en David Guetta.

Brown haalde vanaf 2009 met regelmaat de tabloids, maar slaagde erin om commercieel te blijven pieken. In 2010 viel hij huilend op de knieën tijdens de BET Awards, toen hij Michael Jackson eerde met ‘Man in the mirror’, en zijn recente platen F.A.M.E. en Fortune trekken zich qua verkoopcijfers niets aan van de vele critici. ‘Fortune’ belandde bij de release zelfs op de eerste plaats van de Billboard 200.

In 2009 stond Chris Brown in een tot de nok gevuld Vorst Nationaal. Dit jaar brengt hij stomende versies van zijn hits ‘Run It’, ‘Kiss Kiss’ , ‘With You’ , ‘Forever’, ‘Deuces’, ‘Yeah 3x’, ‘No Bullshit’, ‘Look At Me Now’, ‘Next To You’, ‘Turn Up The Music’ en ‘Don’t Wake Me Up’ in het Sportpaleis.

Ticketprijzen: 39, 45 en 69 euro, servicekosten inbegrepen.

"Chris Brown" werd georganiseerd door Greenhouse Talent

Kalender

Antwerps Sportpaleis

wo 05-12-12 / 20:00