Boudewijn de Groot

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Overnachten in Antwerpen na het concert? Bekijk hier ons hotelaanbod


Vaarwel, misschien tot ziens

update 27/11/12
Extra concert op zaterdag 4 mei

De grote afscheidstournee van Boudewijn de Groot is een wervelend succes. De voorverkoop loopt als een trein! Daarom werd beslist nog een extra concert aan de tournee toe te voegen. Boudewijn de Groot en zijn band concerteren ook op zaterdag 4 mei in de Lotto Arena!

Al bijna 50 jaar lang toert Boudewijn de Groot door België en Nederland. Kortgeleden besloot hij om nog eenmaal met zijn band een grote tour door Nederland te maken. Maar Boudewijn vergeet zijn Belgische publiek niet. Alvorens hij het wat rustiger aan zal doen, brengt Boudewijn de Groot ‘Vaarwel, misschien tot ziens’ nog naar Antwerpen en Oostende.

“We komen op, we gaan zitten en we beginnen te spelen. Zo simpel is het altijd geweest en zo zal het ook deze keer zijn. Wat nieuw, veel oud (omdat het de laatste grote tour is), een paar persoonlijke favorieten en successen uit de voorstellingen van de afgelopen vijftien jaar. Misschien wat weemoed hier en daar, omdat dit het laatste volledige seizoen zal zijn dat ik door Nederland en Vlaanderen toer. Maar ook met frisse moed vooruitkijkend naar wat er wellicht nog gaat komen. Muziek zal er altijd zijn, zingen zal ik blijven doen tot het niet meer kan. Dus vaarwel, maar we zien elkaar hopelijk nog wel eens terug, u en ik.”

Boudewijn de Groot is een uniek fenomeen in de Nederlandstalige muziek. In 1964 zette hij zijn eerste stappen in de muziekwereld en sindsdien is hij uitgegroeid tot de grootmeester van het luisterlied. ‘Welterusten Meneer de President’, ‘Het Land van Maas en Waal’ en ‘Prikkebeen’ zijn slechts enkele hits uit zijn lange carrière. Als geen ander slaagt Boudewijn de Groot erin emoties te verwoorden die generatie op generatie weten te raken.

Kaarten kosten 26, 32, 36 en 41 euro, inclusief servicekosten.

"Boudewijn de Groot" werd georganiseerd door Live Nation Belgium

Kalender

Lotto Arena

vr 03-05-13 / 20:00

Lotto Arena

za 04-05-13 / 20:00