Boekenfestijn

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Snuffelen tussen een miljoen nieuwe boeken

De Ethias Arena in Hasselt is van donderdag 20 tot met zondag 23 september weer het toneel voor literaire koopjesjagers. Liefhebbers kunnen snuffelen tussen de nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen die op lange tafels staan uitgestald. Het aanbod bestaat uit Nederlandse en Engelse romans, strips, kinder-, kook-, reis-, geschiedenis-, studieboeken, hobby-artikelen waarvan de kortingen kunnen oplopen tot 90%. De toegang is gratis.

Het aanbod is nieuw en voordelig geprijsd

Het Boekenfestijn bestaat al ruim 30 jaar. Een happening met maar liefst 1 miljoen nieuwe artikelen waarbij een scherpe prijs vooropstaat. Het aanbod bestaat vooral uit restvoorraden, voorlaatste drukken, geïmporteerde of licht beschadigde artikelen. De licht beschadigde boeken kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen. Alles is verdeeld over verschillende categorieën en staat overzichtelijk uitgestald. Bezoekers kunnen op hun gemak over de beursvloer wandelen om alles in te kijken.

Topliteratuur is te koop vanaf 4,95 euro en een kook-, reis- of kinderboek kost vaak maar 2 tot 3 euro. Niet alleen boekenliefhebbers maar ook knutselaars zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment aan hobby- en knutselmateriaal tegen discountprijzen. Voor ieder budget is er wat te vinden. Tijdens de beurs wordt het assortiment elke dag opnieuw aangevuld.

Openingsuren

Donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 september: van 10.00 tot 21.00 uur
Zondag 23 september: van 10.00 tot 18.00 uur
De Ethias Arena is op loopafstand van het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur voor 4 euro per dag.

Gratis toegang

Het Boekenfestijn wordt georganiseerd door De Centrale Boekhandel.

Kalender

Ethias Arena

do 20-09-12 / 10:00

Ethias Arena

vr 21-09-12 / 10:00

Ethias Arena

za 22-09-12 / 10:00

Ethias Arena

zo 23-09-12 / 10:00