Afficher ce site en français | View this website in English

Rammstein

Dit evenement is afgelopen.

update 08/03/12

Het concert van Rammstein vanavond in het Sportpaleis begint een halfuur vroeger dan aanvankelijk gepland. Aanvang om 20.00 uur met voorprogramma Death Stars. Einde circa 22.50 uur (onder voorbehoud).

update 20/12/11

Opgelet! Door de inhoud van de show is deze niet altijd geschikt voor minderjarigen.


update 30/11/11
Deathstars als ‘special guest’

Goed nieuws voor de metalfans die kaarten konden bemachtigen voor het concert van Rammstein op donderdag 8 maart in Antwerpen. U krijgt in het Sportpaleis ook de Zweedse industrial/gothic metalband Deathstars te zien en te horen.


Uitverkocht

De kaarten voor dit concert gingen op amper één uur tijd de deur uit. Inmiddels is ook de wachtlijst afgesloten. Belangrijk: koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Op de secundaire markt aangekochte tickets geven geen garantie tot geldigheid. Meer hierover op www.ilovemyticket.be[external].

Eerst een reeks superieure optredens in Australië en Zuid-Afrika, dan een triomftocht door Noord-Amerika en Mexico. Het levert hen een award voor ‘Beste Live Band’ op tijdens de Revolver Golden Gods Awards.

Je zou zeggen dat Rammstein een adempauze meer dan verdiend heeft. Het metalgezelschap is echter nog niet van plan om even op adem te komen. Ze komen op de proppen met ‘Made in Germany 1995–2011’, een overzicht van hun grootste successen. De Rammsteinmachine zal door heel Europa razen met het beste uit hun zestienjarige carrière. Rammsteins grootste hits in een gloednieuwe show. En of dat vonken zal geven!

Ter gelegenheid van de nieuwe tour komt er ook een greatest hitsalbum ‘Made in Germany 1995-2011’ met daarop de 20 beste Rammstein-singles, één onuitgegeven nummer en de hele Rammstein-videocatalogus. Donderdag 8 maart 2012 laat Rammstein zijn grootste hits door het Sportpaleis knallen.

Kaarten kosten 50, 55 en 60 euro, inclusief servicekosten. Er kunnen maximaal 6 kaarten per persoon besteld worden.

Kalender

do 08.03.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Rammstein" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium