Afficher ce site en français | View this website in English

Milk Inc. 15

Dit evenement is afgelopen.

MILK INC. 15 – JOIN THE HAPPY BIRTHDAY PARTY!

Ontzettend veel likes hierboven. Vind ook jij Milk Inc. in het Sportpaleis leuk, klik dan op de button om de teller verder te doen oplopen.

Met het concert op usb-stick of cd blijf je nog lang verderfeesten

Je kan na afloop nog lang van dit verjaardagsfeest nagenieten. Want net als bij de vorige concertreeksen biedt Milk Inc. je de kans om met een blijvende herinnering naar huis terug te keren. Er wordt van elke concertavond een unieke cd en usb-stick aangemaakt die niet in de handel verkrijgbaar zullen zijn.

Met de live-cd (22 euro) of de usb-stick (28 euro) kan je het door jou meegemaakte Happy Birthday-concert zo vaak als je maar wil herbeleven. Voor de usb-stick betaal je iets meer, maar op deze drager met zijn 1 GB opslagcapaciteit kan je de muziek dan ook met heel wat meer aanvullen. Je kan jouw collector’s item al meteen na het einde van het concert afhalen. De productie ervan begint namelijk nog vóór aanvang van de bisnummers.

Bij het binnenkomen van de zaal kan je jouw instant live-cd of usb-stick al op voorhand kopen. Je krijgt dan een voucher waarmee je jouw persoonlijke exemplaar meteen na afloop van het concert afhaalt.

Wil je achteraf nog (bij)bestellen, dan kan je daarvoor t/m vrijdag 25 november terecht bij Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45) of customer@teleticketservice.com. Of klik voor een onlinebestelling op de onderstaande links. Let op: de prijzen zijn exclusief service- en portokosten bij nabestelling.

Ik bestel de live-cd of usb-stick Milk Inc. 15 van vrijdag 23 september[external]

Ik bestel de live-cd of usb-stick Milk Inc. 15 van zaterdag 24 september[external]

Ik bestel de live-cd of usb-stick Milk Inc. 15 van zaterdag 1 oktober[external]


update 24/08/11
Milk Inc. maakt gastenlijst bekend: ook Kate Ryan, Silvy en Bart Peeters vieren mee

Tijdens de Milk Inc. 15-persconferentie werd bekendgemaakt dat Kate Ryan, Silvy en Bart Peeters mee de kers op de verjaardagstaart komen zetten. Naar aanleiding van het grote verjaardagsfeest in het Sportpaleis pakt Milk Inc. heel binnenkort uit met een remake van ‘La Vache’, de debuutsingle die het vooral in Frankrijk en Groot-Brittannië bijzonder goed deed en voor Regi en Filip de bal aan het rollen bracht. Naar aanleiding van 15 jaar Milk Inc. wordt ook werk gemaakt van een compilatie-album en een best of-dvd. Bezoekers van Milk Inc. 15 zullen ook weer meteen na afloop van het bijgewoonde concert met een live-cd of de muziek op usb-stick naar huis terug kunnen keren.


update 02/08/11
extra concert op zaterdag 1 oktober

Zaterdag 1 oktober werd toegevoegd bij de concertdata van ‘Milk Inc. 15’. De zesde concertreeks van Milk Inc. in het Antwerps Sportpaleis staat helemaal in het teken van het 15-jarig bestaan van Belgiës populairste danceband.

Geen zonsverduisteringen of andere natuurfenomenen, noch black-outs of andere vergetelheden. Maar als het van de fans afhangt wel voor altijd en zeker ook dit jaar weer een feest dat bovenmaats straf en waanzinnig is. Na Supersized I en II, Forever, Blackout en Eclipse staan Regi en Linda voor het zesde opeenvolgende jaar in het Sportpaleis voor een buitengewoon driftige dance party waarbij alles dit keer draait rond de grote hits uit 15 jaar Milk Inc.

In tegenstelling tot andere verjaardagsfeestjes zorgt de jarige hier zelf voor alle cadeaus. In het Sportpaleis trekken Regi en Linda met derde groepslid Filip weer alle registers open om de fans een onvergetelijke en extra feestelijke liveconcert- en danservaring te bezorgen. Een band vol topmuzikanten, de allerbeste video-, licht- en geluidstechnici en enkele ‘special guests’ zetten mee de kers op de verjaardagstaart.

Opdat niemand de vette beats van dit verjaardagsfeest zou hoeven te missen, werd zaterdag 1 oktober als concertdatum toegevoegd. Snel reserveren is de boodschap voor alle party people die mee de 15 kaarsjes willen uitblazen.


update 15/06/11
naam en visual voor zesde Sportpaleisconcertreeks

‘Milk Inc. 15’ is de naam van de komende concertreeks van Regi en Linda en gasten in het Sportpaleis. Deze editie wordt onstuimiger en feestelijker dan ooit, want Milk Inc. blaast 15 kaarsjes uit en dat zal uiteraard meer dan uitbundig worden gevierd met alle grote hits en zoveel meer.

Sinds 2006 is Milk Inc. een trouwe gast in het Sportpaleis. Vijf jaar geleden kwam het dance-duo in Belgiës populairste evenementenhal de tiende verjaardag van de band vieren. Van het een kwam het ander. Regi en Linda en met hen telkens vele duizenden fans zijn sindsdien jaarlijks naar het Sportpaleis komen afzakken voor driftige dansfeestjes op de meest onstuimige beats. In september 2010 tekenden ze voor vijf spectaculaire Eclipse-concerten. De zesde editie dit najaar, in het teken van 15 jaar Milk Inc., wordt nog feestelijker dan alle voorgaande.

Mis deze vette party niet, bestel nu je kaarten! Je feest mee op ’Milk Inc. 15’ voor amper 27,50, 32,50 of 37,50 euro.

Wil je als één van de eersten met het affichebeeld van Milk Inc. 15 uitpakken?
Download hier de Facebook-profielfoto[external]
Download hier de affiche op A4-formaat[external]
Download hier jouw Milk Inc. 15-wallpaper[external]

Op 15 maart blikte Reyers Laat samen met Regi terug op 15 jaar Milk Inc.
Klik hier om de uitzending te bekijken[external]

Kalender

vr 23.09.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 24.09.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 01.10.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Milk Inc. 15" wordt georganiseerd door PSE-Belgium, Live Nation & MTC