Afficher ce site en français | View this website in English

Coldplay

Dit evenement is afgelopen.

Koop geen kaarten via doorverkoopkanalen op het internet. Door woekeraars aangeboden kaarten kunnen ongeldig worden gemaakt. Meer info: www.ilovemyticket.com[external].

‘Viva La Vida Or Death And All His Friends’, het album waarmee Coldplay zichzelf nog groter op de kaart zette, is drie jaar oud. De groep vond, met de hulp van producer Brian Eno, nieuwe artistieke wegen. Meer volk dan ooit tevoren wandelde graag met hen mee. Het album brak vele verkoopsrecords. De begeleidende tournee duurde bijna twee jaar en telde 172 speeldata op vijf continenten.

Het is niet dat Coldplay tot nu van vakantie heeft genoten. Echt stil is het nooit geweest in de tijd naar het volgende album. De tiende verjaardag van debuut ‘Parachutes’ werd gevierd. Chris Martin en co brachten een kerstsingle én een zomersingle uit en speelden geweldige concerten op de grote zomerfestivals (o.a. Rock Werchter 2011). Intussen werd er in de studio gewerkt met producers Markus Dravs, Daniel Green en Rik Simpson. Ook Brian Eno was present voor ‘aanvullende composities’. Op 9 september tweet Roadie#42 dat het album klaar is. Op 24 oktober ligt het in de winkel.

‘Mylo Xyloto’ – spreek uit: my-low-zy-letoe – is de titel van het vijfde album van Coldplay. Het telt 14 songs, waaronder het reeds gekende ‘Every Teardrop Is A Waterfall’ en de nieuwe single ‘Paradise’. Op het album staat eveneens de song ‘Princess Of China’, een duet met Rihanna.

Coldplay sluit 2011 af met een korte tournee. Op zondag 18 december staan Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 54, 64 en 69 euro, inclusief servicekosten.

Kalender

zo 18.12.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Coldplay" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium