Batman Live World Arena Tour

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

SPORTPALEIS WORDT GOTHAM CITY

(Engelstalige voorstelling, met Stany Crets als verteller en Nederlandstalige ondertiteling)

update 20/10/11
STANY CRETS VERTELT BATMAN

Batman Live brengt een levensecht avontuur in een productie die de wereld als een wervelwind verovert. Batman en Robin strijden tegen The Joker en andere vijanden, zoals The Riddler, Catwoman, The Penguin, Two-Face en Harley Quinn. Ze hebben allen één doel: Gotham City vernietigen. Superheld Batman moet de stad redden.

Mid juli ging deze megaproductie in première in Manchester. De knappe acrobatie, het duivelse stuntwerk en het geweldige decor worden zeer gesmaakt. Pers en publiek zijn laaiend enthousiast. “Kerr-pow! Batman’s a dazzling, hi-tech hit”, meldt The Daily Telegraph. De Standaard schrijft: “Een opwindend spektakel van begin tot eind. Het aantal verrassingen is niet te tellen”.

Batman Live is intussen al even op tournee door Europa. Begin december houdt deze topvoorstelling halt in Antwerpen. Acteur Stany Crets zal aantreden als verteller tijdens de shows in het Sportpaleis. Pakken ervaring heeft hij als regisseur, acteur én stemacteur. Batman Live kan daar alleen maar nog straffer door worden!


“Aan het graf van mijn ouders nam ik me voor om deze stad te bevrijden van de criminelen die hen van het leven beroofden. Overdag ben ik Bruce Wayne, miljardair en filantroop. ’s Nachts ben ik… BATMAN.”

Strijd samen met Batman en Robin tegen de verschrikkelijke The Joker en andere supervijanden zoals The Riddler, Catwoman, The Penguin, Two-Face en Harley Quinn… allemaal gebrand op de vernietiging van Gotham City.

POPULAIRSTE SUPERHELD IN WERVELEND LIVESPEKTAKEL

Eindelijk wordt het universum van de wereldberoemde superheld tot leven gebracht! Voor het eerst in de geschiedenis van DC Comics krijgt u Batman te zien zoals u hem nog nooit eerder zag: een volledig nieuw, levensecht avontuur dat de wereld als een wervelwind verovert! BATMAN LIVE – World Arena Tour is een miljoenenproductie van ongeëvenaarde grootte en een must-see voor iedereen.

Het verhaal van BATMAN LIVE werd speciaal voor de show geschreven. Het wordt een spectaculaire show vol spannende, acrobatische stunts, spetterend vuurwerk en optische illusies. Nog nooit werden Gotham City, Wayne Manor, de Batcave en Arkham Asylum zo realistisch en indrukwekkend tot leven gebracht!

Om het spektakel compleet te maken, prijkt op de achtergrond een groots ultramodern beeldscherm zodat iedereen de show perfect mee kan volgen. Kortom, BATMAN LIVE is een spektakel dat ieders mond doet openvallen. Nu al hét grote avontuur van 2011 en een ‘must-see’ voor iedereen!

EEN COMPLEET NIEUWE ERVARING

“Geen musical, maar een kwaliteitsvolle liveshow met een spannend Batmanverhaal vol verbluffende actie en verrassingen”, verwoordt producent Nick Grace het. “BATMAN LIVE spreekt tot de verbeelding van volwassenen, tieners én families. Batman is immers meer dan een stripheld: hij is een cultureel fenomeen en we zijn trots dat we mogen werken met DC Comics’ beroemdste superheld.”

Manu Braff van Live Nation Belgium kijkt er alvast enorm naar uit om BATMAN LIVE aan het publiek in België voor te stellen. “Net zoals ‘Walking With Dinosaurs’ zal ook BATMAN LIVE het publiek meenemen in een nieuw verbluffend universum. Dit is ‘Family Entertainment’ van de nieuwste generatie: creatief, passioneel en met de allernieuwste technologieën op het vlak van special effects. Kortom, een niet te missen totaalspektakel voor jong en oud.”

STAP MEE IN DE WERELD VAN BATMAN

BATMAN LIVE – World Arena Tour ging in première op 19 juli in Manchester. Nu toert de show door Europa. In Antwerpen zijn de Batmanfans van 2 tot en met 4 december exclusief getuige van de avonturen van de grootste superheld aller tijden.

Toegangskaarten

Gotham City Seats : 49 euro
Cat. 1 : 44 euro
Cat. 2 : 39 euro
Cat. 3 : 29 euro
Prijzen inclusief servicekosten

CREDITS

BATMAN LIVE is een productie van Warner Bros. Consumer Products (WBCP), DC Entertainment (DCE), Nick Grace van Water Lane Productions Ltd (WLP) en Live Nation. Het verhaal werd speciaal voor de show geschreven.

Creative director: Anthony van Laast
Co-director: James Powell
Scenario: Allen Heinsberg
Setontwerp: Es Devlin
Muziek: James Brett
Geluidsontwerp: Simon Baker
Lichtontwerp: Patrick Woodroffe
Beeldregie: Sam Pattinson
Kostuumontwerp: Jack Galloway
Ontwerp, productie en leiding circusonderdeel: Circus Space
Circus consultants: Bryan Donaldson en Juliette Hardy-Donaldson

BATMAN en zijn gerelateerde personages en elementen zijn een handelsmerk en onder copyright van DC Comics.

"Batman Live - World Arena Tour" werd georganiseerd door Live Nation Belgium

Kalender

Antwerps Sportpaleis

vr 02-12-11 / 19:00

Antwerps Sportpaleis

za 03-12-11 / 15:00

Antwerps Sportpaleis

za 03-12-11 / 19:00

Antwerps Sportpaleis

zo 04-12-11 / 15:00