Afficher ce site en français | View this website in English

Anouk

Dit evenement is afgelopen.

update 19.03.12
DJ St. Paul als supportact voor Anouk vanaf 18.30 uur

Dj St. Paul is geliefd om zijn verzorgde mix van tijden en stijlen. Hij werd bekend als resident van Tivoli Utrecht en draait inmiddels al jaren in het Nederlandse en Duitse clubcircuit. Ook festivals als Lowlands of Motel Mozaique staan met grote regelmaat op de agenda. Voor de radio, op zijn blog of in de club, St. Paul staat voor wat hij draait. Pop, soul, indie, beats, rock-‘n-roll. Er zijn geen regels. Mooie muziek is niet aan genres gebonden. Different Styles, Different People, One love! Zaterdag 24 maart zorgt DJ St. Paul voor de warming-up voor het concert van Anouk.


Bij dit concert staat het podium centraal in het Sportpaleis opgesteld

De Nederlandse rockgodin Anouk heeft aangekondigd om na komende zomer voor onbepaalde tijd te stoppen met optreden. Ze wil namelijk meer tijd doorbrengen met haar vier kinderen en intussen in alle rust nieuwe muziek maken in de studio. Maar alvorens ze dat grote plan uitvoert, gaat ze nog even flink rocken! In Nederland staat ze begin maart twee keer in de GelreDome. Zaterdag 24 maart verwent ze haar Belgische fans in het Sportpaleis mét een grote verrassing. Ze brengt namelijk alle verschillende bandleden mee uit de vier bands waar ze de afgelopen vijftien jaar mee heeft opgetreden. Dat betekent dat ze wordt vergezeld van zeven gitaristen, vier drummers, vier bassisten, drie toetsenisten en drie backingvocalisten. Gezellig zal het worden!

Anouk mag zich trots de meest succesvolle zangeres van de Lage Landen noemen. Haar dansbare rock ging hard vanaf de grote doorbraaksingle ‘Nobody’s Wife’ (1997). Van haar album ‘Hotel New York’ (2005) werden in Nederland en België samen meer dan 275.000 stuks verkocht. Een zeldzaam resultaat. Ze werd een vast gezicht op alle muziekzenders en alle grote (festival)podia van de Benelux. Afgelopen zomer zagen we haar al voor de zesde keer schitteren op Rock Werchter. Eerder al liet Anouk haar zevende langspeler ‘To Get Her Together’ op het publiek los, met o.a. de singles ‘Killer Bee’ en ‘Down And Dirty’. Nog voor ‘To Get Her Together’ goed en wel in de winkels lag, was het al platinum.

Alvorens ze even afscheid neemt van het podium, zwaait ze haar fans uit op 24 maart in het Sportpaleis, met een concert ‘in the round’.

Kaarten kosten 40, 47 en 52 euro, inclusief servicekosten.

Kalender

za 24.03.2012

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Anouk" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium