Afficher ce site en français | View this website in English

Marco Borsato 3Dimensies

Dit evenement is afgelopen.

update 16/05/11

Kato Callebaut en Kevin Kayirangwa staan vrijdag 20 mei tegenover elkaar in de finale van ‘Idool 2011’ op vtm. Daarvoor zijn beiden ook te gast in het Sportpaleis bij Marco Borsato. De ene finalist staat op 17 mei mee op het podium, de andere een dag later. Zondag 22 mei, op het laatste van Marco’s vijf Antwerpse ‘3Dimensies’-concerten, mag de uiteindelijke finalist opnieuw het podium op.

Het was Marco Borsato zelf die aan vtm voorstelde om deze fijne kans aan de Idoolfinalisten te bezorgen. “Toen ik de In Symfonie-aflevering mocht jureren, was ik onder de indruk van heel wat van de kandidaten. Daarom wil ik heel graag het mooiste podium van Vlaanderen ter beschikking stellen voor jong aanstormend talent tijdens mijn ‘3Dimensies’- concertreeks in Antwerpen,” aldus Marco. “Ik kijk er enorm naar uit om hen te verwelkomen, en natuurlijk ben ik benieuwd wie uiteindelijk Idool 2011 in Vlaanderen zal winnen.”

————————

update 06/05/11

VanVelzen leidt concerten Marco Borsato in

De concerten van Marco Borsato in het Sportpaleis op 17, 18, 20, 21 en 22 mei worden ingeleid door VanVelzen en band. Roel van Velzen geniet in Nederland een supersterstatus en is nu hard op weg om ook in Vlaanderen harten te veroveren. Zijn radiohits ‘Baby Get Higher’, ‘Love Song’, ‘Burn’ en ‘Take Me In’ vonden hun weg naar menig radiostation. Met zijn nieuwe single ‘Follow Me/Follow You’ toont VanVelzen opnieuw zijn uitzonderlijke talent. Op het speciaal voor Vlaanderen uitgebrachte album ‘Chasing The Sun’ verzamelde VanVelzen niet alleen al zijn radiohits, maar o.a. ook samenwerkingen met Regi van Milk Inc. en dj Armin van Buuren.

————————

update 28/04/11

Haast je voor de laatste kaarten

Dinsdag 17 mei: laatste staanplaatsen
Woensdag 18 mei: laatste staanplaatsen
Vrijdag 20 mei: uitverkocht
Zaterdag 21 mei: uitverkocht
Zondag 22 mei: laatste kaarten

————————

update 15/02/11

5 keer Marco

Met veel enthousiasme en zin heeft Marco Borsato een 5de concert toegevoegd aan zijn nieuwe ‘3Dimensies’ tour. Samen met zijn liveband staat Marco Borsato niet alleen op dinsdag 17, woensdag 18, vrijdag 20 en zaterdag 21 mei op het podium in het Sportpaleis, ook op zondagavond 22 mei zal hij er concerteren.

Vlaanderen heeft de nieuwe cd ‘Dromen Durven Delen’ en de nieuwe concertreeks ‘3Dimensies’ van Marco Borsato enthousiast onthaald. Van het nieuwste Borsato-album zijn er – sinds de lancering eind oktober – al meer dan 35.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen. ‘Dromen Durven Delen’ is op weg naar dubbel platina en stond ook al 9 weken (!!!) onafgebroken op nummer één in de albumlijst. Parallel met het succes van de nieuwe Borsato-cd loopt het ook storm voor de nieuwe aangekondigde ‘3Dimensies’-concertreeks.

Marco Borsato zal opnieuw het beste van zichzelf geven, samen met zijn liveband en de aangekondigde gastartiesten. Rapper Lange Frans komt mee naar ons land, net als Ben Saunders, winnaar van The Voice Of Holland, een talentenjacht die Nederland de voorbije maanden aan de buis gekluisterd hield. Ben Saunders is een groot talent dat Engelstalige pop-rock brengt. Marco wou hem én Lange Frans graag mee op tour hebben tijdens de ‘3Dimensies’ concerten, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

————————

In november bracht Marco Borsato zijn nieuwe album ‘Dromen Durven Delen 3Dimensies’ uit. In het verlengde van de nieuwe cd komt Marco Borsato, samen met zijn liveband, in mei 2011 opnieuw concerteren in zijn geliefde Antwerpse Sportpaleis.

“Ik ben al een hele tijd weggebleven uit Vlaanderen en dus vond ik het een goed moment om de warme banden opnieuw aan te halen”, zegt de populairste zanger van de Lage Landen, die eraan toevoegt dat hij enorm blij is om weer terug in Vlaanderen te zijn.

“De titel van mijn nieuwe album drukt perfect uit waar ik voor sta: Dromen. Durven. Delen. Het gaat meer dan ooit om de muziek. Muziek maken, energie delen, plezier hebben, leven. Er is de afgelopen periode veel gebeurd. Maar iedere hobbel in de weg leidt tot verdieping en al deze indrukken hebben hun weg gevonden in de muziek. Dat maakt deze plaat tot één van mijn meest persoonlijke albums ooit!” aldus Marco.

Muziek maken en delen. Verhalen delen. Daar ligt de kracht en passie van Marco Borsato. Niet alleen op plaat maar ook live.

“Ik ben ongelofelijk blij dat ik in mei opnieuw in het Antwerps Sportpaleis sta. Met de concertreeks ‘3Dimensies’ leggen we de focus meer dan ooit op muziek. Muziek is immers driedimensionaal. Het is een samensmelting van muziek, tekst en artiest, en ook de muziek zelf bestaat uit meerdere lagen. Hoe we dat vertalen naar een show is vanzelfsprekend nog een verrassing! Op de setlist zullen vanzelfsprekend nummers uit het nieuwe album staan, maar de fans krijgen uiteraard ook alle grote hits te horen”.

Kaarten kosten 34, 39, 44 en 49 euro.

Kalender

di 17.05.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

wo 18.05.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

vr 20.05.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 21.05.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

zo 22.05.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Marco Borsato - 3Dimensies" wordt georganiseerd door Mojo Concerts